Navigatie

Vitello Tonnato voor 4 personen

Ingrediënten
200 gr gesneden kalfsfricandeau
50 gr kappertjes
160 gr tonijn uit blik
4 eetlepels mayonaise
4 ansjovisfilets
4 verse peterseliekroontjes
Peper en zout

 

Bereiden  
Pureer de kappertjes, tonijn en de ansjovis 
Voeg de mayonaise toe, peper en zout 
Leg de kalfsfricandeau op de borden en verdeel de tonnato 
Maak af met peterseliekroontjes op de tonnato 
  
  
  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2019 Scoperta di Vino, Italiaanse top wijnen verkregen uit eigen import. Wijnproeverij, wijn&spijs workshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.