Navigatie

Spaghetti met Italiaanse gehaktballetjes voor 4 personen

Ingrediënten 
600 gr gehakt
1 ei
halve theelepel venkelzaad
80 gr zongedroogde tomaten
8 basilicumblaadjes
40 gr broodkruim
25 gr Parmezaanse kaas
1 stronk broccoli
300 gr spaghetti
Ingrediënten voor de saus
1 blik gepelde tomaten
4 basilicumblaadjes
1 eetlepel olijfolie
Peper en zout
175 gr mozzarella
25 gr Parmezaanse kaas
Halve theelepel sambal oelek

 

Bereiden
Klop het ei los en meng dit in een kom met het gehakt
Voeg het fijngemaakte venkelzaad, de klein gesneden tomaten en basilicum in de kom
Voeg broodkruim, kaas en wat peper en zout toe
Draai kleine gehaktballetjes en bak deze in de pan gedurende 10 minuten
Verwarm de oven voor op 200 graden
Pureer de gepelde tomaten, basilicum, sambal, olijfolie en voeg wat peper toe
Schenk de saus bij de gehaktballetjes
Snij de mozzarella in stukjes. Leg de gehaktballetjes met de saus in een overschaal en voeg de mozzarella toe
Plaats de ovenschaal in de oven gedurende 15 minuten
Kook de broccoli beetgaar evenals de spaghetti
Verdeel de spaghetti, broccoli en gehaktballetjes met de saus over de borden

 

© 2017 - 2019 Scoperta di Vino, Italiaanse top wijnen verkregen uit eigen import. Wijnproeverij, wijn&spijs workshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.