Navigatie

Varkenshaas met pancetta voor 4 personen

 

Ingrediënten
600 gr varkenshaas
200 gr pancetta
8 basilicumblaadjes
2 takjes rozemarijn
2 takjes tijm
250 gr kastanjechampignons
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
Olijfolie

 

Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden
Scheur de basilicumblaadjes in vieren
Snij de champignons in vieren en hak de knoflook en de sjalotjes fijn
Leg de pancetta plakjes zo neer dat de varkenshaas erin gerold kan worden
Leg op de pancetta de kruiden, knoflook, en de sjalotjes
Bak de varkenshaas aan alle kanten 3 minuten aan
Haal de varkenshaas uit de pan en wikkel deze in de pancetta
Leg de varkenshaas in een ingevette ovenschaal, leg de champignons eromheen
Besprenkel met wat olijfolie
Plaats gedurende 20 minuten in het midden van de oven
Serveer er bijv. een puree met truffel bij

 

© 2017 - 2019 Scoperta di Vino, Italiaanse top wijnen verkregen uit eigen import. Wijnproeverij, wijn&spijs workshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.