Navigatie

Cannelloni met kalfsgehakt voor 4 personen

Ingrediënten
500 gr kalfsgehakt
2 teentjes knoflook
200 gr cherrytomaatjes
400 ml gezeefde tomaten
500 gr Italiaanse roerbakgroenten 
125 gr mozzarella
250 gr verse lasagnevellen
4 takjes verse tijm
Olijfolie

 

Bereiden  
Bak en rul het gehakt  
Snipper de knoflook, halveer de cherrytomaatjes en rits de tijmblaadjes van de takjes  
Bak de knoflook, tomaatjes, gezeefde tomaten en de tijm in een andere pan kort aan  
Snij de roerbakgroenten fijn en bak ongeveer 5 minuten mee met het gehakt  
Verwarm de oven op 180 graden  
Vet een ovenschaal in  
Neem een lasagnevel en schep over de breedte het gehakt. Rol het lasagneblad op totdat alle bladen zijn gebruikt  
Schep het tomatenmengsel over de cannelloni  
Snij de mozzarella in plakjes en leg over de tomatensaus  
Plaats de ovenschaal 20 minuten in het midden van de oven
  
   
   
   

 

© 2017 - 2019 Scoperta di Vino, Italiaanse top wijnen verkregen uit eigen import. Wijnproeverij, wijn&spijs workshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.