Navigatie

Kalfsbiefstuk met prosciutto in Amarone saus

 

Ingrediënten
4 kalfsbiefstuk
4 plakken prosciutto
4 takjes verse tijm
 4 blaadjes verse basilicum
Ingrediënten voor de saus
100 ml Amarone della Valpolicella
1 sjalot
1 teentje knoflook
100 ml vleesfond
20 gr boter
Olijfolie
Peper en zout

 

Bereiden
Snipper de knoflook en het sjalotje en bak 5 minuten aan met olijfolie
Voeg de Amarone toe en laat tot 25% inkoken
Voeg de fond toe en laat inkoken toe 50%
Doe de boter, peper en zout bij het mengsel
Bestrooi de biefstuk met peper en zout
Prik de prosciutto vast aan de kalfsbiefstuk
Bak de kalfsbiefstuk 2 minuten per kant op hoog vuur in olijfolie
Leg de kalfsbiefstuk op een bord en giet de saus eroverheen 

 

© 2017 - 2019 Scoperta di Vino, Italiaanse top wijnen verkregen uit eigen import. Wijnproeverij, wijn&spijs workshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.