Navigatie

Gegrilde T bone steak voor 4 personen

 

Ingrediënten
4 T-bone steaks van elk 500 gr
300 gr champignons
1 ui
60 gr boter
16 kleine tomaatjes
2 teentjes knoflook
1 blikje maiskorrels
Verse peterselie
Versgemalen witte en zwarte peper
Olijfolie
Zout

 

Bereiden
Zet de grill aan of de BBQ
Smeer de steaks in met olijfolie
Fruit de ui glazig in de boter
Voeg de gesneden champignons toe en peper en zout
De tomaatjes inkerven aan de bovenkant en bestrooien met peper en zout
Als de grill of de BBQ goed heet is, leg de steaks erop gedurende 4 minuten
Keer na 4 minuten de steaks om en leg de tomaatjes op het rooster
Smelt de boter in een pan en voeg de maiskorrels toe en laat het warm worden
Serveer de steak op een bord, geflankeerd door de tomaatjes, champignons en de mais
Garneer met wat peterselieroosjes
Serveer er een mandje stokbrood bij of een puree van zoete aardappel
 

 

 

 

© 2017 - 2019 Scoperta di Vino, Italiaanse top wijnen verkregen uit eigen import. Wijnproeverij, wijn&spijs workshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.