Navigatie

René, de Bourgondische Brabander, was een fervent bierdrinker totdat zijn vrouw Jolan hem met zijn verjaardag een wijncursus cadeau deed. Vanaf dat moment ging het roer om. Italië werd hun favoriete wijnland en dan met name het noorden van Italië.

Vooral de kleine wijnboeren die van vader op zoon overgaan en waar de hele familie meewerkt vinden ze een feest om te bezoeken. René en Jolan ervaren tijdens de proeverijen de Italiaanse sferen, oma brengt een hapje, er komt een kleinkind binnen, de hond snuffelt wat in het rond en er wordt druk Italiaans gesproken. Ook al verstaan ze niet alles, ze begrijpen wel waar het over gaat. Gezelligheid des te meer!

Geen dure woorden over het terroir of bouquet. Nee, het gaat erom of de wijn lekker is en wat het met hen doet, de beleving. En daarom hebben René en Jolan besloten om met Scoperta di Vino deze pareltjes uit Italië naar Nederland te halen.

© 2017 - 2019 Scoperta di Vino, Italiaanse top wijnen verkregen uit eigen import. Wijnproeverij, wijn&spijs workshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.