Ontdek de Italiaanse Smaakexplosie: Wijnproeverijen in 2024!

Het moment waar velen van jullie op hebben gewacht, is weer aangebroken! Onze Italiaanse wijnproeverijen maken zich klaar voor een nieuw jaar vol verrukkelijke smaken, en ik sta te popelen om jullie opnieuw mee te nemen op een betoverende reis door de fascinerende wereld van Italiaanse wijnen.

Wanneer en Waar:

Zoetermeer.

📅 9 maart: Een voorproefje van de lente!

📅 22 juni: Zomerse wijnen onder de stralende zon.

📅 5 oktober: Herfstige aroma's in de wijngaard.

📅 14 december: Feestelijke eindejaarswijnen.

De Verhalen van de Wijnboeren:

Dit jaar neem ik jullie opnieuw mee in de wereld van de gepassioneerde wijnboeren, hun families, en de eeuwenoude tradities die elke fles doordrenken met geschiedenis en karakter.

Twee Sessies, Dubbel Genieten:

Vanwege de grote belangstelling hebben we dit jaar weer twee sessies per dag gepland, zodat iedereen de kans krijgt om te genieten van mijn verhalen. Kies tussen de middagproeverij van 16.30 - 18.00 uur of de avondsessie van 20.00 - 21.30 uur.

Gratis Toegang, Zoals Altijd:

Net als voorheen is de toegang helemaal gratis. Jullie aanwezigheid maakt deze proeverijen bijzonder, en we willen dat iedereen kan deelnemen aan deze smaakvolle ervaring.

Hoe Meld Je Aan:

Stuur een e-mail naar info@scopertadivino.nl met je naam, gewenste sessie en het aantal personen om jullie plek te reserveren.

Ik kijk uit naar een gezellige sessie vol verhalen, heerlijke wijnen en culinaire ontdekkingen.

 

 

 

© 2017 - 2024 Scoperta di Vino, dé specialist in Italiaanse top wijnen. Wijnproeverij, wijn&spijs workshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.