Net binnen
Biscardo Neropasso Rosso - Cantina Mabis
Neropasso - Biscardo
Pruimen, bessen, kersen en een beetje chocolade, dat is Neropasso. Zo zacht en soepel. Dit is echt een knaller van een wijn die elk feestje een boost geeft.
Biscardo Neropasso Rosso is gemaakt van Corvinone, Corvina en Cabernet druiven. Deze wijn is gemaakt volgens de traditionele Appassimento methode. De druiven rijpen twee maanden langer op de druivenstokken. Daarna drogen de druiven in grote geperforeerde manden tot februari. Door het drogen van de druiven verliezen deze een deel van hun vocht, waardoor een hoge concentratie aan aroma’s overblijft.
Biscardo Neropasso Rosso komt uit Veneto streek in Italië en wordt gemaakt door Cantina Mabis , familiebedrijf van de familie Biscardo. Met 150 jaar ervaring heeft de familie Biscardo hun "wortels" in wijn. Tegenwoordig werken de broers Maurizio en Martino vanuit Verona en leiden het familiebedrijf. Hun wijnen staan bekend om hun drinkbaarheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Kalfsvlees en Neropasso is een combinatie uit duizenden!
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Regio, plaats | Veneto |
Druif | Cabernet Sauvignon, Corvina en Corvinone |
Op dronk | Heden - 2026 |
Classificatie | I.G.T. |
Alcohol | 13,5% |