Biscardo Neropasso Rosso - Cantina Mabis
OverzichtNeropasso - Cantina Mabis
Pruimen, bessen, kersen en een vleugje chocolade dat is Neropasso. Zo zacht en soepel. Deze wijn is echt een knaller die elk feestje een boost geeft.
Biscardo Neropasso Rosso is gemaakt van Corvinone, Corvina en Cabernet-druiven. De wijn is vervaardigd volgens de traditionele Appassimento-methode. De druiven rijpen twee maanden langer op de druivenstokken en worden daarna in grote geperforeerde manden gedroogd tot februari. Door het drogen verliezen de druiven een deel van hun vocht, wat resulteert in een hoge concentratie aan aroma's.
Biscardo Neropasso Rosso komt uit de Veneto-streek in Italië en wordt geproduceerd door Cantina Mabis, een familiebedrijf van de familie Biscardo. Met 150 jaar ervaring heeft de familie Biscardo hun "wortels" in de wijn. Tegenwoordig worden het familiebedrijf en de wijnproductie geleid door de broers Maurizio en Martino vanuit Verona. Hun wijnen staan bekend om hun drinkbaarheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Kalfsvlees en Neropasso vormen een combinatie uit duizenden!
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Regio, plaats | Veneto |
Druif | Cabernet Sauvignon, Corvina en Corvinone |
Op dronk | Heden - 2026 |
Classificatie | I.G.T. |
Alcohol | 13,5% |